30 Haziran 2016 Perşembe

Sağlık personeli ambulans kazasında yaşamını yitirdi

Rize 112 istasyonunda görevli hasta nakli yapan ambulans kaza yaptı. Sağlık personeli ve 7 aylık bebek yaşamını yitirdi.

Rize’den Trabzon’a hasta sevki yapan 112 ambulansı İyidere mevkiinde karşı yönden gelen bir araçla çarpıştı. Çarpışma sonucu 2 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinden, Trabzon'daki Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesine hasta nakleden Osman Karafazlı'nın kullandığı ambulans, Karadeniz Sahil Yolu'nun İyidere ilçesinde direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek İlyas Taşçı yönetimindeki otomobille çarpıştı.


Alınan bilgiye göre, Rize'den Trabzon'a hasta bebek sevki yapan Rize ilinde görevli 112 Ambulansı İyidere ilçesindeki Tünel çıkışında karşı yönden gelen araçla çarpıştı. Ambulanstaki 7 aylık bebek hayatını kaybederken aynı kazada 5 kişi de yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kazada ağır yaralanan sağlık memuru Mehmet Yıldırım yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü. Ambulans şoförü Karafazlı, bebeğin annesi Meral ve babası Yakup Ayhan ile otomobilin sürücüsü Taşçı yaralandı. Mymemur olarak yaralı arkadaşlarımıza geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Demet bebeğe ve Şehit Sağlık Memurumuza Allah rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

                                                                                                                               http://www.mymemur.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder